Spring naar de inhoud

Kerstsportkamp

Tijdens de Kerstvakantie, van 2 t.e.m. 5 januari 2024, organiseren we een sportkamp voor 5- tot 14-jarigen. Je hoeft geen lid te zijn om te kunnen deelnemen, ook zonder ervaring kan je makkelijk aansluiten. Het inschrijvingsgeld bedraagt €95 voor leden, €110 voor niet-leden, contant te betalen bij aanvang van het sportkamp.

Het sportkamp gaan door in onze dojo te Sport Vlaanderen Brasschaat.

Het sportkamp start om 10u en eindigt om 15u30.  Trainingen gaan door van 10u tot 12u en van 13u30 tot 15u30, tijdens de middagpauze spelen we bij goed weer buiten. (basketbal, voetbal, springtouw, … mag je gerust meenemen).

Tijdens de trainingen worden de kinderen ingedeeld volgens leeftijd en gordel, afhankelijk van de oefeningen.  Een sportkamp verloopt niet volgens de ‘gewone’ trainingen in de club, er wordt meer aandacht besteed aan valoefeningen, kata’s, jo-technieken, stampen, standen, schouderrollen, …  Er wordt ook gewerkt rond assertiviteit en zelfverdediging.  Hoelang je al op de tatami staat, heeft geen belang.  Er wordt rekening gehouden met wat je al kan, en als je nog geen ervaring hebt met jiu-jitsu, wordt alles vanaf het begin aangeleerd.

Wat je moet meebrengen: lunchpakket, koek of fruit en drank. Er is 1 drankje inbegrepen in de prijs (tijdens lunch).
Uiteraard je kimono, jo, stokjes, gesloten sportschoenen voor jo-training.