Spring naar de inhoud

Zelfverdediging

Op zoek naar een geschikte teambuilding activiteit, seminarie of incentive voor uw bedrijf, vereniging, school of vriendengroep? Zin in een privé-les zelfverdediging?

Voel je je soms bedreigd op straat, de bus, je eigen omgeving? Wil je je zelfzekerder voelen?

VOLG EEN WORKSHOP ZELFVERDEDIGING !
Vergroot je zelfvertrouwen en leer jezelf verdedigen in geval van nood. Tijdens deze workshop maak je kennis met de basisbeginselen van diverse vechtsporten. Hierbij gaan we uit van levensechte situaties die het meest voorkomen als er sprake is van bedreiging of fysiek geweld.

We leren je gebruik te maken van de kracht van de tegenstander en de eigen lichaamswapens. Deze training is voor iedereen toegankelijk en is de ultieme training bij uitstek. Sleutelwoorden zijn techniek, plezier en een bijzondere vorm van teambuilding. Fysieke weerbaarheid vergroot direct de mentale weerbaarheid, waardoor men minder snel slachtoffer wordt van geweld. Uiteraard krijgen de mentale aspecten ook afzonderlijk aandacht. Denk hier bijvoorbeeld aan het omgaan met intimidatie en het aanleren van een goede mentale houding.

Naast eenvoudige verdedigingstechnieken, leer je je ook zelfverzekerder opstellen en krijg je tips voor effectieve communicatie in moeilijke situaties. Bewuste lichaamshouding, alertheid, preventie en de-escalatie is van belang. Wat wordt er jou o.a. geleerd?

Voor jezelf opkomen
Een zelfverzekerde houding uitstralen zonder agressie uit te lokken
Je mentale kracht ontdekken
Omgaan met pesten
Reageren op diverse vormen van fysiek geweld
Diverse lichaamswapens gebruiken
Jezelf verweren en bevrijden uit verschillende grepen
Van je angst een kracht te maken
Je veiliger en weerbaarder voelen op straat
INTERESSE?
Neem contact met ons op! Dit kan via het contactformulier op deze website, of via e-mail (magda.de.sutter@telenet.be)

We maken voor u een offerte op maat!.